Ohøj!

Som du måske ved er jeg på vej ud i verden - og nej, jeg forventer ikke græsset er grønnere derude. Jeg er ikke engang sikker på der er græs hvor jeg ender, men alligevel ... man kan jo få græs de fleste steder ...

Den endelige afrejsedato er endnu ikke fastlagt, men det bliver, med en vis sikkerhed, engang i uge 32. Jo før, des bedre, men der er lige en del ting jeg skal have styr på inden afrejsen, og jeg har ikke fri fra arbejdet før 31. juli - og i den forbindelse kan det jo, med et velment smil på læben, nævnes, at jeg har tænkt mig at blive væk indtil 30. april 2003.

For ca. 2 måneder siden flyttede jeg fra Frederiksberg, over Nørrebro og direkte ind på min nyindkøbte båd, Sisse Rask, i Ishøj Havn. Jeg har boet på båden siden, men er i mellemtiden flyttet til Lynetten i København, hvor jeg har tænkt mig at blive boende indtil jeg stikker til havs. Båden er en 37 fods Bianca fra 1984 ... hun er vidunderlig. I øjeblikket er jeg ved at få købt det sidste udstyr og gøre hende klar til turen.

Turen er ikke 100% fastlagt på forhånd, da det primære formål med turen, er at komme afsted. Ja, jeg stikker af - kald det hvad du vil. Det er ikke så vigtigt hvor jeg ender. Heller ikke så vigtigt hvilke oplevelser jeg får. Det vigtigste er at jeg får en masse oplevelser, gode og dårlige, og mulighed for at se mit liv, fortidigt og fremtidigt, i et andet perspektiv. Jeg forsøger at undgå, at mit liv bare passerer. Som et kulturelt bestemt, vaneorienteret mønster, hvor jeg glemmer at tage stilling til tilværelsens alsidige muligheder.

Første del af turen går dog mod de Canriske Øer. Med en masse stop undervejs, og med en forventning om at være ved de Canariske Øer efter ca. 2 måneder. Bla. forventer jeg at få set en del af Frankrig og Nordspanien fra en ny vinkel. Hvor jeg skal hen herefter må tiden vise. Det afhænger meget af hvordan den første del af turen er gået ... og selvfølgelig af hvad jeg har lyst til på det tidspunkt. Det igen, afhænger naturligvis af hvilke muligheder der byder sig ... man ved aldrig.

Jeg skal ikke sejle alene. Det er planen at jeg skal sejle med venner og bekendte, der har lyst til at komme forbi og nyde havet for en kortere eller længere bemærkning. Til den første del af turen forventer jeg at få selskab af Claus og Tim. Sammen kommer vi forhåbentlig et stykke ned i Europa. Vi har endnu ikke aftalt præcis hvor længe de bliver, men jeg forventer en udskiftning hen i slutningen af august, Claus skal i skole og Tim skal giftes. Jeg håber meget at der er nogen der har lyst og mulighed for at sejle med mig. Hvis det ikke er tilfældet må jeg benytte mig at diverse gastebørser og se hvad tilfældet byder mig af interessante bekendtskaber ude i Europa.

Jeg er nærmest lykkelig ... hvad er du?